Tlf: 23 23 93 00
post@advokatoslo.no

Cookies & personvern

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?
Det er alle former for informasjon som kan identifisere en person, f.eks navn, epost, tlfnummer og IP-adresse.


HVORFOR HENTER VI INN PERSONOPPLYSNINGER?
Vi henter inn personopplysninger om deg for å ha muligheten til å kontakte deg for å følge opp i forbindelse med timebestillinger levert via kontaktskjemaene våre.


HVORDAN SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGER
De opplysningene vi samler inn, samles inn via kontaktskjemaet vårt. Vi samler kun inn info som navn, epost, og tlfnummer.


HVEM HAR TILGANG TIL PERSONDATAENE?
Vi er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og at de personopplysninger vi behandler ikke misbrukes eller kommer på avveie. Vi selger aldri din persondata videre til tredjepersoner.


HVOR LENGE LAGRER VI DATA?
Vi oppbevarer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det formål de ble innhentet for. Dette betyr at vi kan beholde din persondata i en lengre periode etter din siste interaksjon med oss, men opplysningene blir slettet når vi ikke lenger ser det nødvendig.


DIN RETT TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING
Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til og hvor lenge de blir lagret. Du har også rett til å be om endring av dine opplysninger om de vi har lagret er ukorrekte.Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom du skulle ønske dette.Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet.
Datatilsynet www.datatilsynet.no

BRUK AV COOKIES
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) – for å hjelpe nettstedet å gi deg en bedre brukeropplevelse.  Cookies brukes til å beholde brukerpreferanser og gi anonymiserte sporingsdata til tredjepartsapplikasjoner som Google Analytics. Cookiene vil gjøre din surfingopplevels bedre.Du kan velge å deaktivere cookies på denne og andre sider. Her kan du se hvordan du gjør det i din nettleserKontakt oss om det skulle være noen spørsmål.

Kontakt oss
V
Vi vil kontakte deg og ha en uforpliktende samtale om din sak
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
g+ link
Tlf: +47 23 23 93 00                     Epost: post@advokatoslo.no


Postadresse: Advokat Oslo, Postboks 214, Homansbyen, 0323 Oslo


Besøksadresse:
Oslo
Hegdehaugsveien 34 0352 Oslo
Oslo
Hegdehaugsveien 34
0352 Oslo
Eidsvoll
Bønsdalen kontorbygg
Bønsdalvegen 32
2073 Bøn
Lillestrøm
Torvet 6 (inngang fra Storgata 15)
2001 Lillestrøm
Alle rettigheter © Advokat Oslo AS 2017- Utviklet av 25.TIME.no