post@advokatoslo.no

Advokatmekling ved skifteoppgjør

Ved samlivsbrudd må man også ta stilling det økonomiske oppgjøret. Reglene om delingen er forskjellige alt ettersom mann er ektefeller eller samboere.

Mange opplever det krevende å bli enige om skifteoppgjøret. Advokatmekling er mekling ved advokat, og kan ofte være et godt alternativ til langvarig konflikt eller rettssak. Advokat Robert Voldhuset er godkjent advokatmekler.

Advokatmekling er et godt og rimelig konfliktløsningsverktøy, som innebærer at partene lar en utenforstående og nøytral advokat mekle mellom dem.

Advokatmekling viser seg å løse mange konflikter som ellers ville havnet i rettsapparatet, på en måte som er billigere og raskere for partene. De viktigste fordelene er nok likevel at i motsetning til en dom i retten, hvor partene får løsningen diktert fra dommeren, er partene i advokatmekling med på selv å utforme løsningen på tvisten. Dette gjør at partene gjennomgående er mer fornøyde med resultatet etter advokatmekling enn etter en rettssak, og det gjør det lettere for partene å ha kontakt. Se også Retningslinjer for mekling ved advokat.

Kontakt oss
V
Vi vil kontakte deg og ha en uforpliktende samtale om din sak
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
g+ link
Tlf: +47 977 28 762 / +47 918 68 082                    Epost: post@advokatoslo.no


Postadresse: Advokat Oslo, Postboks 214, Homansbyen, 0323 Oslo


Besøksadresse:
Oslo
Hegdehaugsveien 34
0352 Oslo
Eidsvoll
Bønsdalen kontorbygg
Bønsdalvegen 32
2073 Bøn
Lillestrøm
Torvet 6 (inngang fra Storgata 15)
2001 Lillestrøm
Alle rettigheter © Advokat Oslo AS 2017- Utviklet av 25.TIME.no